Продати - Купити Мобілку в Україні
П`ятниця, 17.05.2024, 13:01 
Вітаю Вас Гість | RSS                                                                              Ваш браузер - 
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Вересень » 2 » Трохи про Beeline
21:45
Трохи про Beeline

Трохи про Beeline

На сьогоднішній день про наймолодшого оператора сказано чимало. Але як показав невеликий моніторинг Інтернет форумів і просто спілкування з людьми - інформації недостатньо, а часом до кінцевого користувача вона доходить спотвореної чи відбувається процес «зіпсованого телефону» коли чутки обростають домислами і вся ця каша потрапляє до пересічного абоненту або бажає стати таким. Щоб забезпечувати всіх бажаючих найнеобхіднішої і точною інформацією я спеціально зателефонував до довідкової служби оператора і влаштував «допит з пристрастю» відповідав на мої запитання консультанту. Ось що мені вдалося з'ясувати щодо самих обговорюваних послуг оператора:

З приводу разбития України на регіони:
Саме розбиття нашої чималої країни на регіони багатьом українцям здалося образливим, адже Україна - не Росія, і вона ділиться на області, а не на райони, але як тільки стало відомо, що це несе найпростішим абонентам, гнів змінився на милість. Адже по суті подібної послуги немає більше в жодного іншого українського оператора, а спілкуватися дешевше полювання всім. (прим. ред.: послуга «Свій регіон» дозволяє абонентам дзвонити на стаціонарні телефони в межах свого регіону за ціною вдвічі нижче стандартного тарифу - 47,5 коп замість 95-й за хвилину розмови). Всього Україну розбили на 8-емь регіонів по кілька областей в регіоні і окремим регіоном винесена автономна республіка Крим. У кожного регіону є своя номерна база, і за номером телефону можна дізнатися в якій частині України проживає абонент. Але от з останнім і виникла маленька неув'язочка. Адже якщо ти купиш стартовий пакет чи підключитися в одному регіоні, а переїдеш в інший, то за новим місцем проживання доведеться розмовляти по повному тарифу (95 коп за хвилину), і змінити його без зміни номера ніяк не вдасться. Це величезний мінус, але є надія, що надалі буде можливість зміни регіону без зміни номера, але особливо розраховувати на це не доводиться, а жаль: (

За послуги «Улюблений номер»:
Послуга «Улюблений номер» дозволяє дзвонити абонентам Beeline на один внутрішнємережевий (будь-який номер Beeline) номер за ціною 1 копійка за хвилину розмови. Перші 3 зміни цього номера безкоштовні, а от за 4-у, і кожну наступну зміну прийдеться заплатити 5 гривень. На жаль така «халява» можлива тільки з одним абонентом, таким чином компенсується стільки низька ціна розмови. В інших операторів кількість номерів, на які можна телефонувати за зниженими тарифами більше, але і вартість розмови там відповідно вище.

Переглядів: 561 | Додав: Администратор_сайта | Теги: Трохи про Beeline | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Швидко продати мобілку