Продати - Купити Мобілку в Україні
П`ятниця, 17.05.2024, 11:49 
Вітаю Вас Гість | RSS                                                                              Ваш браузер - 
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Вересень » 2 » Способи з'єднання мобільних пристроїв (телефонів, смартфонів, КПК) та комп'ютера (ноутбука).
21:43
Способи з'єднання мобільних пристроїв (телефонів, смартфонів, КПК) та комп'ютера (ноутбука).

Способи з'єднання мобільних пристроїв (телефонів, смартфонів, КПК) та комп'ютера (ноутбука).

Способи з'єднання мобільних пристроїв (телефонів, смартфонів, КПК) та комп'ютера (ноутбука):

1) Data-кабель
2) Ик-порт
3) Bluetooth
4) Wi-Fi

Розглянемо докладніше кожен тип з'єднання:

1) Підключення за допомогою Data-кабелю забезпечує в першу чергу високу швидкість передачі даних. Також кабель надає можливість здійснювати багато корисних операцій, типу редагування реєстру, установки і видалення програм. Вам нічого не знадобитися, крім самого data-кабелю і диски з драйверами.
Мінус такого з'єднання в тому, що треба підключати апарат і тримати його "на прив'язі" з комп'ютером. Цього недоліку позбавлені бездротові з'єднання. Мінусом також можна вважати і те, що універсальних кабелів немає - тобто при зміні телефону Вам можливо доведеться замінити і кабель.
Існує кілька типів кабелів - для простої передачі файлів, для перепрограмірованія / перепрошивання телефону, а також поєднують в собі всі ці властивості, та ще й заряджають апарат. Останній варіант краще, але і дорожче. Вам вирішувати.

2) Підключення за допомогою інфрачервоного порту вже морально застаріло. Ик-порти вже витіснив Bluetooth. Недоліків такого з'єднання безліч, а переваги (зв'язок без проводів) несуттєві. Недоліки:
- Інфрачервоний порт девайса і USB Ик-порт в комп'ютері (або вбудований в лептоп) повинні бачити один одного безпосередньо на відстані 50-ти сантиметрів;
- Надзвичайно повільна швидкість прийому-передачі;
- При порушенні зв'язку (виникнення перешкоди і т.п.) зв'язок обривається.

3) Підключення по Bluetooth має як свої переваги так і недоліки. Основна перевага - можливість синхронізація пристроїв за допомогою радіочастот поза межами прямої видимості (в середньому на відстані близько 10 метрів). Це вигідно відрізняє з'єднання по Bluetooh від підключення за допомогою Ик-порту. Тим більше більшість сучасних мобільників оснащені чіпом Bluetooth.
Для з'єднання Вам знадобиться девайс з Bluetooth і приймальний пристрій типу Bluetooth-USB-адаптера для комп'ютера.

4) З'єднання по Wi-Fi (ще один спосіб високошвидкісної передачі цифрових даних по радіоканалах, що діє в радіусі до 30 метрів в приміщеннях і до 300 метрів на відкритому просторі) світить лише власникам надолонників, смартфонів і мобільників останнього покоління. Воно позбавлене всіх недоліків попередників. Цим усе сказано ...

Переглядів: 557 | Додав: Администратор_сайта | Теги: смартфонів, Способи з'єднання мобільних пристро, КПК) та комп'ютера (ноутбука). | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Швидко продати мобілку