Продати - Купити Мобілку в Україні
Четвер, 02.05.2024, 20:09 
Вітаю Вас Гість | RSS                                                                              Ваш браузер - 
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Простий дитячий телефон ZTE S210
14:52
Простий дитячий телефон ZTE S210
Великі виробники мобільних телефонів в основному випускають мейнстрім-моделі і практично не приділяють уваги розробці телефонів, орієнтованих на певні соціальні категорії. Китайська компанія ZTE вирішила заповнити порожню нішу телефонів для дітей своїми продуктами.

 ZTE S210 мобільний телефон для дітей

На китайській міжнародній виставці, яка проходить з 11 по 15 жовтня цього року в Пекіні, компанія ZTE продемонструвала орієнтований на дітей мобільний телефон ZTE S210. Цей телефон не має дисплей і звичну алфавітно-цифрової клавіатуру. Він виконаний у вигляді сфероида, у верхній частині якого є два виступи. На думку виробника, вони повинні нагадувати дітям вуха.

На фронтальній поверхні телефону ZTE S210 знаходиться динамік і клавіші прийому / відбою виклику, клавіша SOS і три клавіші, на які, наприклад, можна встановити номер батька, матері і номер домашнього телефону. У телефон ZTE S210 інтегрований GPS-приймач. Він не здатний прокласти дітям маршрут до кіоску з морозивом або в магазин іграшок, але зате дозволяє батькам знати місцезнаходження свого чада.

На жаль, компанія ZTE не розповіла, коли телефон ZTE S210 з'явиться на ринку, і чи буде він доступний в інших країнах. Нам же залишається лише сподіватися, що й інші виробники мобільних телефонів будуть створювати подібні ZTE S210 моделі.
Переглядів: 1142 | Додав: Администратор_сайта | Теги: Простий дитячий телефон ZTE S210 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Швидко продати мобілку