Продати - Купити Мобілку в Україні
Четвер, 02.05.2024, 19:06 
Вітаю Вас Гість | RSS                                                                              Ваш браузер - 
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Жовтень » 20 » Новини операторів мобільного зв'язку:
14:50
Новини операторів мобільного зв'язку:

Новини операторів мобільного зв'язку:

Віртуальний молодіжний оператор Jeans, що працює на базі устаткування МТС, оголосив про злиття зі «старшим братом».

Тепер у абонентів Jeans з'явилася приголомшлива можливість дзвонити на всі номери МТС за пільговими тарифами! Хвилина розмови в загальній мережі для джінсерів тепер коштує 25 копійок, більш того, можна користуватися популярними сервісами Jeans-друзі, Jeans-Night і Jeans-Weekend. Більш того, абоненти можуть замовляти додаткові хвилини вартістю від 7 копійок для спілкування з абонентами мережі МТС, а також внутрішньомережеві SMS вартістю від 3 копійок.

   

15 копійок за хвилину кожного вхідного дзвінка з номерів інших операторів (виключаючи номери МТС і Jeans) виплачуватиме на бонусний рахунок Екотел своїм абонентам!

Тривалість оплачуваного вхідного дзвінка не обмежена! Бонусні бали нараховуються за кожну секунду вхідного дзвінка, після накопичення 2400 балів їх можна буде обміняти на гроші на рахунку по курсу 4 бонуси = 1 копійка. Гроші з бонусного рахунку можна використовувати тільки для дзвінків по Україні, а ось купувати за них платний контент або переводити на інший рахунок заборонено.

   

Контрактні абоненти МТС, які підключаться до кінця лютого 2008 року на один з тарифних планів «МТС Безлімітний», «МТС Безлімітний Легкий» або «МТС Безлімітний VIP», отримають такі бонуси:

  • збільшений розмір кредиту на послуги зв'язку
  • 50% знижку на придбання золотого номера
  • знижку 300 гривень на придбання телефону
  • понижений авансовий платіж при підключенні -
  • 150, 300 і 400 гривень відповідно.

Мабуть, для когось один з перерахованих пунктів стане вирішальним аргументом для покупки безлімітного пакету в новому році!

   

Підключися до djuice до кінця січня 2008 року і дістань можливість розмовляти безкоштовно починаючи з другої хвилини розмови, перша оплачується згідно діючого тарифного плану.

У місяць кожен абонент отримує 200 безкоштовних хвилин. Існуючі абоненти можуть взяти участь в акції всього за 10 гривень. Для цього досить подзвонити по номеру 477*1, або підключитися до системи «Мій Діджус». Ще одним подарунком для всіх абонентів стало продовження до кінця лютого 2008 року акції, за якою вночі знижується тариф на доступ до мережі Інтернет.

   

Всі абоненти тарифного плану «найкращий» від «Київстар» тепер можуть замовити акцію «0 на вихідні» і дзвонити усередині мережі (виключаючи номери «Мобілич») за тарифом 0,00 грн. за хвилину на вихідних, і в державні свята. Вартість замовлення послуги - 5 гривень. Щомісячно для безкоштовного спілкування виділяється 100 хвилин, нараховуються вони 10 разів. Хвилина спілкування усередині мережі коштує 10 копійок, а дзвінки на номери інших операторов- 85 копійок. При підключенні на контракт, плата за з'єднання відсутня! Вартість переходу на тарифний план «найкращий» - 10 гривень.

Компанія «Київстар» оповістила результати підрахунку абонентської бази: за станом на 1 грудня активних абонентів налічується 23 мільйони 155 тисяч. З них, абонентів:

  • Контрактних і корпоративних: 1,228 млн.;
  • Prepaid Київстар: 12,147 млн.;
  • DJUICE: 9,058 млн.;
  • Мобілич: 0,722 млн.

Відзначимо феноменальний успіх «пенсійного» оператора «Мобілич», що стартував в середині травня. Майже три чверті мільйона - добрий результат за пів року . Що стало причиною такого успіху - прагнення молоді до безкоштовного спілкування або ж дійсно мобілізація людей у віці?

Для всіх абонентів мережі «Київстар» понижена вартість відправки SMS за кордон. Тепер за одне текстове повідомлення за кордон з рахунку знімається 65 копійок. Втім, кинувшись стрімголов відправляти текстові послання за кордон, не забудьте, що писати їх краще всього транслітом. По-перше, так ви вміщатимете значно більше тексту (160 латинських символів замість 70 кирилицею). А, по-друге (що головне), далеко не факт, що ваше російськомовне повідомлення дійде і буде грамотно розпізнане на телефоні одержувача за кордоном.

Нова послуга компанії «Київстар» дозволить бізнес-клієнтам розділяти витрати абонентів на особисті і службові за рахунок набору певних правил і умов тарифікації послуг мобільного зв'язку. Тепер можна зробити так, що «фірма» оплачуватиме співробітникам, наприклад, тільки дзвінки в робочий час або ж тільки дзвінки на задані номери. Підключити цю послугу до 1 лютого можна абсолютно безкоштовно, згодом за активацію зніматиметься плата у розмірі 10 гривень. Вартість користування послугою «Роздільні рахунки» складає 2,50 грн в місяць.

   

«Beeline» повідомив про запуск USSD-nopтала, що дозволяє управляти різними послугами і тарифними опціями в інтерактивному режимі, за допомогою однієї команди.

Відтепер абоненти оператора можуть управляти набором послуг («Улюблений номер», «Своя мелодія», «Голосова пошта», «SMS пакет», «Заборона визначення номера», WAP, MMS, «Мобільний Інтернет») за допомогою USSD-порталу. Для цього досить ввести на клавіатурі телефону комбінацію *110# і натиснути клавішу «подзвонити». Набравши короткий номер USSD-порталу, абоненти можуть активувати або відключати послуги в режимі реального часу.

Тепер для оформлення контрактного підключення до Beeline зовсім не обов'язково йти в офіс обслуговування абонентів або шукати філіал компанії. Зробити це можна у ділерів компанії, яких в Україні більше 27 тисяч. Існує ряд контрактних пакетів, в рамках яких спілкування із заданою групою номерів повністю безкоштовно, - це дуже вигідно при підключенні корпоративної мережі. Також тільки для бізнес-абонентів діє унікальна пропозиція «Бізнес-клік - Конструктор», що дозволяє замовляти за пільговою ціною різні об'єми Інтернет-трафіку.

   

Цвіка Пакула змінив Віталія Ворожбіта на посту Генерального директора компанії «Телесистеми України», що працює під брендом PEOPLEnet. Цвіка Пакула - справжній професіонал в області телекомунікацій, має великий досвід роботи як в операторові мобільного зв'язку (Cellcom Israel), так і в одному з провідних виробників телекомунікаційного устаткування (Comverse).

«Для мене велика честь отримати від Віталія Ворожбіта «ключі» від цієї надихаючої компанії» - сказав Цвіка Пакула, дякуючи Віталію Ворожбіту за підтримку і приступаючи до виконання обов'язків.

PEOPLEnet продовжує розширювати модельний ряд і пропонує своїм клієнтам новий модем Sierra AC 580. Офіційно повна вартість новинки - PCIMCIA карти для ноутбуків - 855 гривень. Втім, при підключенні до тарифного плану «New Internet» вартість модемної плати для ноутбука може бути понижена до 495 гривень. Модель оснащена зовнішньою антеною, і підтримує не тільки передачу даних, але і повідомлення SMS. Відзначимо, що багато хто вже давно використовує саме цей доступний PCIMCIA модем для доступу до високошвидкісного Інтернету від PEOPLEnet.

Переглядів: 1035 | Додав: Администратор_сайта | Теги: Новини операторів мобільного зв'язк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Швидко продати мобілку