Продати - Купити Мобілку в Україні
П`ятниця, 17.05.2024, 11:18 
Вітаю Вас Гість | RSS                                                                              Ваш браузер - 
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Серпень » 28 » На сайті life:) працює чат із call-центром оператора
11:58
На сайті life:) працює чат із call-центром оператора

На сайті life:) працює чат із call-центром оператора



LifeОператор мобільного зв'язку life:) повідомляє про початок роботи альтернативного каналу обслуговування абонентів - онлайнового чату з call-центром оператора. Будь-який абонент може скористатися онлайн-чатом з call-центром life:) на офіційному WEB-сайті оператора і отримати від співробітників call-центру оперативну відповідь на питання, що стосуються послуг life:).Український оператор мобільного зв'язку life:) нещодавно надав своїм абонентам можливість звертатися в call-центру оператора через WEB-чат у режимі реального часу, який є альтернативою коротким номером 5433. Проект WEB-чату з call-центром реалізований фахівцями компанії Global Bilgi, яка надає мобільному оператору life:) аутсорсингові послуги call-центру та забезпечує високий рівень обслуговування абонентів life:).

В чаті користувач може задати будь-яке питання, що стосується послуг оператора life:), і отримати на нього швидку і вичерпну відповідь. Головне при цьому - дотримуватися правил чату і етики спілкування. Онлайн-чат з представниками call-центру доступний 7 днів на тиждень з 7:00 до 22:00.

Скористатися онлайн-чатом можна на офіційному сайті оператора life:) у розділі «Підключення та обслуговування», в якому знаходиться кнопка-посилання «Call-центр онлайн». Щоб почати чат з представником call-центру, необхідно зайти за посиланням і заповнити форму запиту, вказавши ім'я, номер телефону, адресу і сформулювавши своє питання.
Також абонент може замовити копію консультації в чаті на свою електронну адресу
Джерело: Мабіла
Переглядів: 740 | Додав: Администратор_сайта | Теги: На сайті life:) працює чат із call- | Рейтинг: 4.0/5
Всього коментарів: 1
1 kristinka  
0
здравствуйте я сегодня пополнила счет на 23грн через терминал приблизительно в часов 10 на даный момент мне деньги на счет не пришли обьясни как это пониманить куда делись мои деньги???

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Швидко продати мобілку