Продати - Купити Мобілку в Україні
П`ятниця, 17.05.2024, 10:50 
Вітаю Вас Гість | RSS                                                                              Ваш браузер - 
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Жовтень » 7 » МТС оновила фірмовий стиль і логотип компанії
23:16
МТС оновила фірмовий стиль і логотип компанії
 

МТС оновила фірмовий стиль і логотип компанії

mtcВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT) повідомляє про оновлення логотипу компанії для надання візуальному стилю інноваційності та динамічності, закладених у новому слогані МТС «На крок попереду».
 МТС

«Оновлення логотипу і фірмового стилю - одне із завдань, яке ми вирішуємо в рамках впровадження нового позиціонування бренду МТС, - зазначив віце-президент МТС з комерції Михайло Герчук.- Місія компанії - "створення кращого клієнтського досвіду", і новий слоган - "На крок попереду", - відображають стратегію розвитку бренду МТС, в основі якої лежить орієнтація на потреби наших клієнтів та інноваційність, які й визначають лідерство компанії на ринку. Важливо, що при оновленні логотипу нам вдалося надати вже звичного символу та образу компанії новий сенс, при цьому зробивши логотип і стиль більш актуальним з графіки і більш вільним по композиції».

Головні зміни торкнулися форми логотипу - він «втратив» один з квадратів, став більш об'ємним і «технологічним». У новому візуальному вирішенні зберігаються ключові «впізнавані» елементи бренду МТС: графічний символ у формі яйця і червоно-біла кольорова гама.

Впровадження нового логотипу і фірмового стилю МТС здійснюється поетапно у всіх точках контакту споживача з брендом - салонах МТС, комунікаційних матеріалах, корпоративному сайті, внутрішньому документообігу та інших.

Реалізацію проекту з рестайлінгу логотипу і фірмового стилю МТС проводило агентство BBDO Branding.
Джерело: Мабіла
Переглядів: 586 | Додав: Администратор_сайта | Теги: МТС оновила фірмовий стиль і логоти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Швидко продати мобілку